Εναρξη των εργαστηρίων – μαθημάτων του παταριού την Τετάρτη 20/09, στις 19.00.

Το Πατάρι του ΣΥΝ.ΖΩ και φέτος οργανώνει μια σειρά εργαστηρίων- μαθημάτων για όλους τους συνεταιριστές- και όχι μόνο- που θέλουν να γνωρίσουν καινούριες πτυχές του εαυτού τους, που θέλουν να ασκηθούν ή να δραστηριοποιηθούν μέσα από μια δομή αλληλέγγυα, μια δομή της γειτονιάς τους!
 
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, φίλοι του συνεταιρισμού ή συνεταιριστές θα μοιραστούν μαζί μας ένα ταλέντο ή κάποια γνώση, προσφέροντας λίγο από το πολύτιμο χρόνο τους και πολύ από τη καλή τους διάθεση.
 
Σε αυτή τη προσπάθεια, καλούμε όλους εσάς να ενταχθείτε σε κάποια από τις ομάδες που ξεκινούν,να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στο συνεταιρισμό, να το πείτε και στους φίλους σας, ώστε να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο το εγχείρημα στη γειτονιά μας. 
Παράλληλα είστε ευπρόσδεκτοι αν θέλετε να μοιραστείτε εσείς κάποια από τα ταλέντα ή τις γνώσεις σας, δημιουργώντας ένα καινούριο εργαστήριο ή μάθημα ;)
 
Σας καλούμε, λοιπόν, στην επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων του παταριού την Τετάρτη 20/09, στις 19.00.
 
Ελάτε να γνωριστούμε! Η ομάδα του παταριού θα είναι εκεί μαζί με τους δασκάλους που έχουν σκοπό να δημιουργήσουν τα φετινά εργαστήρια- μαθήματα,
να μας πουν δυο λόγια για το μάθημα τους και να βγάλουμε πρόγραμμα για το κάθε μάθημα ανάλογα με τις διαθεσιμότητες του καθενός.
Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες δραστηριότητες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν φέτος:
yoga, tai chi, θεατρικά παιχνίδια για ενήλικες και για παιδιά, κινηματογραφική ομάδα, παραδοσιακά κρουστά!
Καινούριες ιδέες και προτάσεις για μαθήματα- εκδηλώσεις θα είναι πολύ ευπρόσδεκτες!
* Σε περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήσετε αλλά δε μπορείτε να παρευρεθείτε τη Τετάρτη, ή θέλετε παραπάνω λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το ΣΥΝΖΩ!
* Τα μαθήματα γίνονται με μία ελάχιστη συνεισφορά για τα λειτουργικά έξοδα του συνεταιρισμού ή τις μετακινήσεις των δασκάλων
Share Button
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Άφησέ μας ένα σχόλιο.