Νέα μαθήματα

Στο πατάρι του ΣΥΝεταιρισμού Ζωγράφου ΣΥΝζούμε, μαθαίνουμε και συνεχίζουμε να δημιουργούμε!

Ήδη τα μαθήματα Γιόγκα (κάθε Δευτέρα 16:45-18:45) και Παραδοσιακών χορών (κάθε Τετάρτη 20:30-22:30) ξεκίνησαν και φέτος με κέφι και όρεξη ενώ τα μαθήματα Ρωσικών θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 22/10 και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη 19:00-21:00.

 

Μαθήματα Χειροτεχνίας

Εκτός όμως από αυτά, το πατάρι του ΣΥΝΖΩ θα μπορεί να φιλοξενήσει μαθήματα Κοσμήματος-χειροτεχνίας αλλά και Θεατρικό παιχνίδι για ενήλικες και παιδιά! Εάν θέλετε λοιπόν να μάθετε να κατασκευάζετε κοσμήματα και τσάντες με ψηφιδωτά, δέρμα, υφάσματα ή ακόμα και να ανακυκλώσετε-επαναχρησιμοποιήσετε  ρούχα ή παλιά αντικείμενα, δηλώστε στο κατάστημα του ΣΥΝΖΩ συμμετοχή και ψηφίστε εδώ για την ημέρα διεξαγωγής:

http://doodle.com/poll/tqctzm7p8q7e2kfz

 

Θεατρικό παιχνίδι

Όσον αφορά το θεατρικό παιχνίδι υπάρχει δυνατότητα συγκρότησης δύο ξεχωριστών ομάδων για παιδιά και για ενήλικες. Το άτομο μέσα από το θεατρικό παιχνίδι κατανοεί τον εαυτό του και ενδυναμώνει την αίσθηση της ομαδικότητας ενώ ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την εκφραστικότητα του! Ελάτε λοιπόν, ανεξαρτήτως ηλικίας να εξοικειωθούμε με το θέατρο και να οδηγηθούμε στη γνώση μέσω της αίσθησης! Δηλώστε συμμετοχή στο κατάστημα του ΣΥΝΖΩ και ψηφίστε εδώ για την ημέρα διεξαγωγής:

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά

http://doodle.com/poll/gra8p376idaeimiy

 

Θεατρικό παιχνίδι για ενήλικες

http://doodle.com/poll/tta7gctbrvyds32y

Share Button

Άφησέ μας ένα σχόλιο.