Μήνας | 09/2014

Το βιολογικό καλάθι λαχανικών της Τρίτης

Δοκιμάζουμε τη συνεργασία μας με έναν άλλο παραγωγό βιολογικών λαχανικών κατά το γνωστό τρόπο του καλαθιού. Οι δοκιμαστικές παραγγελίες που κάναμε ήταν ενθαρρυντικές ως προς την σχέση ποικιλίας / ποσότητας.  Οι παραλαβές γίνονται κάθε Τρίτη και οι παραγγελίες μέχρι την Δευτέρα στο κατάστημα του συνεταιρισμού, τηλεφωνικά στο 2130249631 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που […]

Εκπτώσεις από επαγγελματίες της περιοχής μας με την κάρτα συνεταιριστή

Ανανεώσαμε τη λίστα επαγγελματοβιοτεχνών που συνεργάζονται με το ΣΥΝ.ΖΩ. Ο συνεταιρισμός μας, ως δομή αλληλοβοήθειας και κοινής ωφέλειας των μελών του, εμπλουτίζει και επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές του εντός και εκτός του καταστήματος.

Ο λαός μας ενωμένος απομονώνει το φασισμό

Δεν περιμέναμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 για να διαπιστώσουμε το δολοφονικό και διχαστικό πρόσωπο του φασισμού. Το βλέπαμε στις διανομές τροφίμων που οργάνωνε η Σβάστιγκα στις κεντρικές πλατείες μόνο για Έλληνες, την Τράπεζα Αίματος και την Εργασία για Έλληνες, τους Γιατρους Με Σύνορα (sic).

Ενημερωτικό

Πλέον μπορούμε να πούμε ότι ανοίξαμε, μετά τη θερινή ανάπαυλα, το εμπορικό κομμάτι του συνεταιρισμού μας κανονικά. Σε επόμενο ενημερωτικό σημείωμα θα ακολουθήσει και το πρόγραμμα μαθημάτων. Διαβάστε παρακάτω μερικά νέα του συνεταιρισμού.